Springen naar inhoud


Hulponderwerp: In- en uitloggen


Inloggen

Wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je inloggen via de knop "Inloggen" bovenin op iedere pagina.

Op de inlogpagina voer je je gebruikersnaam of emailadres in, en het wachtwoord watt je zojuist hebt aangemaakt bij je registration. Als je het vakje "Herinner mij" aanvinkt, hoef je je de volgende keer dat je het forum opent, niet opnieuw in te loggen. Je blijftt dus ingelogd, ook als je geen pagina in je browser open hebt staan. Gebruik deze optie niet als je wilt inloggen op een openbare computer, of als andere mensen op jouw computer toegang hebben! Ook zij zouden zich dan toegang kunnen verschaffen op het forum onder jouw account.

Als je niet wilt dat andere gebruikers zien dat jij online bent, vink je het vakje "Log anoniem in" aan. Andere leden zien jouw gebruikersnaam nu niet verschijnen in de ledenlijst, alleen beheerders en moderators zien de volledige lijst.

Heb je alles ingevuld, klik dan op Log in.
Als je bent ingelogd, Kom je terug op de pagina waar je gebleven bent.

Mogelijk zie je extra inlogopties via Twitter- of Facebookaccount. Als deze beschikbaar zijn en je wilt gebruik maken van de optie om in te loggen via je Twitter- of Facebookaccount, klik op de knop en volg de instructies die op het scherm verschijnen.


Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op de link "Wachtwoord vergeten" onder aan de pagina onder het vak wachtwoord invoeren. Je komt op een pagina waar je je gebruikersnaam of emailadres kunt invoeren. Binnen een paar minuten ontvang je een mail met een nieuw wachtwoord dat je kunt gebruiken, of een link terug naar het forum, waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Let op: als je te vaak een verkeerd wachtwoord intikt bij het inloggen, wordt je account uit veiligheidsoverwegingen gedeactiveerd. Als je via de link "Wachtwoord vergeten" een nieuw wachtwoord wilt krijgen, moet je account eerst opnieuw geactiveerd worden voordat je dit wachtwoord kunt gebruiken. Neem contact op met een van de beheerders die je kan helpen je account te activeren.


Uitloggen

Om uit te loggen, klik op de link "Uitloggen" bovenin op iedere pagina.