Springen naar inhoud


Hulponderwerp: Het plaatsen van berichten op het forum


In elk onderwerp staan berichten van andere gebruikers en heb je de mogelijkheid om zelf een bericht te plaatsen. Onder aan elke bladzijde verschijnt een veld met de titel "reageer op dit onderwerp", je avatar, en een leeg tekstveld. Klik op dit lege veld, een cursor verschijnt om de tekst in te tikken, samen met een aantal knoppen die je kunt gebruiken bij het maken van een bericht.

Tik de tekst in die je wilt plaatsen, klik op de zwarte knop "Plaats" onder de tekstbewerker, en je bericht verschijnt onder het bericht van de laatste persoon die een bericht heeft geplaatst.
 
Je kunt je berichten tot 24 uur na het plaatsen nog wijzigen. Dit om eventuele taalfoutjes te wijzigen of informatie toe te voegen. Na die 24 uur is een wijziging niet meer mogelijk.
 
De tekstbewerker staat op elke bladzijde van een onderwerp, dus niet alleen op de laatste bladzijde. Kijk voordat je een bericht plaatst eerst goed of je de laatste bladzijde hebt gelezen, anders kan het gebeuren dat je nieuwere berichten ziet staan die je nog niet hebt gelezen, als je net zelf een bericht hebt geplaatst. Dit kan verwarring geven omdat de logische volgorde van de berichten wordt verstoord.
 
Er zijn twee versies van de tekstbewerker: de standaard bewerker en de 'rich text' bewerker. Met de standaard bewerker plaats je berichten waarbij je zelf de BBCode kunt intikken bij je bericht. Met de 'rich text' editor tik je je bericht, en zie je direct hoe deze er op het forum gaat uitzien.